Cho Tang als fotograaf


Vanaf het moment dat ik heb besloten mij serieuzer bezig te houden met fotografie heb ik al tienduizenden foto's genomen. Als fotograaf ben ik mijzelf op geheel autodidactische wijze gaan ontwikkelen.


Als fotograaf probeer ik altijd zo divers mogelijk te schieten, maar mijn grootste inspiratie is en zal altijd blijven; de natuur. Voor zo lang ik mij kan herinneren, vond ik het altijd heerlijk om gewoon naar de lucht te kijken en mijn gedachten zijn gang te laten gaan. Ik geloof dat de natuur zelf een hele boel emoties bij een individu kan oproepen en het is mijn doel om dezelfde emotionele impact te creëren met mijn foto's.


Omdat landschapsfotografie veelal afhankelijk is van externe factoren zoals de locatie en het weer, ben ik mij om toch met fotografie bezig te blijven, gaan verdiepen in andere stijlen van fotografie. Zo heb ik inmiddels een diverse collectie van onder andere straatfotografie, macrofotografie, portretfotografie en architectuurfotografie die te vinden zijn op mijn website voor fine art fotografie.


In slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.


Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Naam: Cho Tang

Geboortedatum: 9 Maart, 1986

Geboorteplaats: Kowloon, Hong Kong

Nationaliteiten: Hong Kong en Nederlands

Talen: Nederlands, Engels en Kantonees

Specialiteiten: HDR fotografie en bewerkingen


Spionkopstraat 118

2572 NP Den Haag


Tel Nr: +31(0)70-75 20 531

Mob Nr: +31(0)-615 464 569

E-mail: info@chotang.nl


KvK Nr: 55379508

BTW Nr: NL209162089B01

IBAN: NL52 RABO 0101 3128 06

© COPYRIGHT - CHO TANG FOTOGRAFIE