Informatie over mijn fotografie


Voor een succesvolle fotoshoot heb je meer nodig dan alleen een goede fotograaf. Zo vind ik het belangrijk om vooraf de gewenste resultaten met mijn klanten te bespreken. Op deze manier weet ik als fotograaf wat er van mij wordt verwacht en zal ik op mijn beurt geen opdrachten aannemen die niet in mijn expertise liggen.


In ons gesprek zullen wij onder andere praten over de stijl van fotografie die u voor ogen heeft, de locaties waar de belangrijkste gebeurtenissen zullen plaatsvinden en alle andere belangrijke aspecten op de dag zelf.


Voor het schieten van de opdracht maak ik enkel gebruik van professioneel apparatuur. In combinatie met dit apparatuur zal ik mijn kennis gebruiken om de fotoshoot zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Ik maak afhankelijk van de grootte van de opdracht ook gebruik van een assistent. Mijn assistent is ook een deskundige fotograaf en zal fungeren als een tweede fotograaf tijdens de opdracht. Op deze manier wordt geen enkel moment gemist en is er uiteindelijk een grotere diversiteit aan foto's.


Als de shoot is afgelopen, zal ik een selectie maken van de beste foto's. Als de selectie is gemaakt, zal ik verschillende software gebruiken om de foto's te bewerken. U ontvangt de foto's uiterlijk 2 weken na de shoot, maar meestal krijgt u ze al na 1 week.


Ik stel geen limiet aan het aantal foto's dat wordt uitgekozen. Alle foto's die ik heb bewerkt, zullen uiteindelijk ook bij u terechtkomen. U krijgt alle foto's zowel op volle resolutie als web resolutie, die u vervolgens kunt gebruiken voor bijvoorbeeld websites en facebook. De foto's worden op DVD's gezet en ik kan deze of persoonlijk bij u afleveren of ik kan het per post naar u opsturen. Ook is er de mogelijkheid om de foto's per internet naar u te verzenden, bijvoorbeeld via WeTransfer.


Wilt u meer weten over mijn fotografie of heeft u vragen die u mij wilt stellen? Dan kunt u mij altijd bellen of mailen om te informeren over de prijs en te praten over het type shoot dat u voor ogen heeft.

Naam: Cho Tang

Geboortedatum: 9 Maart, 1986

Geboorteplaats: Kowloon, Hong Kong

Nationaliteiten: Hong Kong en Nederlands

Talen: Nederlands, Engels en Kantonees

Specialiteiten: HDR fotografie en bewerkingen


Spionkopstraat 118

2572 NP Den Haag


Tel Nr: +31(0)70-75 20 531

Mob Nr: +31(0)-615 464 569

E-mail: info@chotang.nl


KvK Nr: 55379508

BTW Nr: NL209162089B01

IBAN: NL52 RABO 0101 3128 06

© COPYRIGHT - CHO TANG FOTOGRAFIE