Tarieven van mijn fotografie


Ik werk zelden met vaste tarieven. Mijn prijzen probeer ik altijd af te stemmen op het budget van de klant. Zo zal ik graag met u meedenken over de wensen die u heeft en de resultaten die u uiteindelijk wilt hebben. De een wilt bijvoorbeeld graag een simpele nabewerking van de geschoten foto's terwijl de andere juist een specifieke stijl in gedachten heeft.


Om u een idee te geven van de prijs, werk ik met een tarief van €50,- per uur. Een opdracht wordt gerekend op basis van de tijd die ik heb gestoken in het schieten van de foto's en het nabewerken van de foto's. Verder reken ik reiskosten van €0,25 per kilometer voor alle opdrachten die plaatsvinden buiten Den Haag.


Als de foto's zijn voltooid ontvangt u alle foto's zowel op volle resolutie als web resolutie. De web resolutie (900x600 pixels) kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld websites en Facebook. U ontvangt de foto's ook op volle resolutie. De aflevering van de foto's kan zowel digitaal als fysiek verlopen. Digitale afleveringen kunnen bijvoorbeeld worden gedaan door gratis diensten als WeTransfer te gebruiken.


Ook kunt u als optie ervoor kiezen om een selectie van uw foto's bij mij te laten afdrukken. De printservice wordt dan verzorgd door een professioneel vaklab. Er is ook de mogelijkheid om alle foto's op een website te laten publiceren. Deze website wordt door mij verzorgd en de selectie wordt door u bepaald.


Wilt u meer weten over mijn fotografie of heeft u vragen die u mij wilt stellen? Dan kunt u mij altijd bellen of mailen om te informeren over de prijs en te praten over het type shoot dat u voor ogen heeft.

Naam: Cho Tang

Geboortedatum: 9 Maart, 1986

Geboorteplaats: Kowloon, Hong Kong

Nationaliteiten: Hong Kong en Nederlands

Talen: Nederlands, Engels en Kantonees

Specialiteiten: HDR fotografie en bewerkingen


Spionkopstraat 118

2572 NP Den Haag


Tel Nr: +31(0)70-75 20 531

Mob Nr: +31(0)-615 464 569

E-mail: info@chotang.nl


KvK Nr: 55379508

BTW Nr: NL209162089B01

IBAN: NL52 RABO 0101 3128 06

© COPYRIGHT - CHO TANG FOTOGRAFIE